WEBSITES
EN E-SHOPS
MET IDENTITEIT

BARNS 10 jaar

WEBSITES
EN E-SHOPS
MET IDENTITEIT

Waarom hebben kleine ondernemingen een website nodig?

1. Een website maakt je zichtbaar en vindbaar.

Een website maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om meer over je bedrijf te weten te komen. Door een website wint jouw bedrijf aan internationale bekendheid, omdat je niet meer beperkt bent tot klanten ronselen in de nabije buurt van jouw fysieke locatie. Via je website kan je je klanten ook meer vertellen over jouw producten en diensten, zonder hen rechtstreeks te moeten contacteren (prospecteren).

2. Gemak.

Een website is een makkelijke manier om met je klanten te connecteren. Het biedt hen de mogelijkheid om je producten en diensten opnieuw te bekijken wanneer ze dat willen. Het laat mensen weten wie je bent, wat belangrijk is voor jou en wat je voor hen kunt betekenen. Als eigenaar van een WordPress-website (zoals BARNS die maakt) kan je je producten en aanbiedingen erg makkelijk bijvoegen of bijwerken om jouw klanten op de hoogte te houden.

3. Publiciteit.

De eerste stap in het promoten van je bedrijf zou het bouwen van een website moeten zijn, omdat het een bijzonder goedkope vorm van marketing is. Je kan je klanten veel meer informatie over je producten en diensten op een website aanbieden dan op andere vormen van reclame. Promoties, specials en aanbiedingen kunnen vlot en zonder extra kost in de kijker gezet worden via jouw website, wat de groei van je bedrijf ongetwijfeld zal stimuleren.

4. Geloofwaardigheid.

Tegenwoordig gaan steeds meer consumenten online op zoek naar de producten of diensten die ze nodig hebben. Als eigenaar van een kleine onderneming verhoog je je geloofwaardigheid met een kwalitatieve, moderne en aantrekkelijke website. Ik ben ervan overtuigd: heb je geen (hedendaagse) website, dan verlies je potentiële klanten aan je concurrenten. Bied je diensten aan (met bvb. een thuiskantoor), dan is een professionele website zeker een voordeel, vermits je geen fysieke locatie hebt om producten of diensten te etaleren. Zorg dat je je mogelijke klanten naar een goed uitgebouwde en informatieve website kunt verwijzen, zo zien ze dat je een ernstige partij bent als handelspartner.

5. Bereikbaarheid.

Een website is de klok rond beschikbaar voor zowel uw vaste als potentiële klanten. Steeds meer mensen gebruiken hun tablets of smartphones om te bepalen wààr ze gaan kopen en wàt te kopen. Met je eigen professionele website online, kunnen zij je website opzoeken en zelfs buiten de normale kantooruren zaken doen met jouw bedrijf.

Besluit

Heb je een eigen onderneming? Dan is een (goeie) website een must! Je website is de online aanwezigheid van jouw bedrijf, waarmee je makkelijk overal ter wereld met  jouw producten en diensten kunt pronken. Een eigen website zorgt eenvoudigweg voor nieuwe klanten en laat je bedrijf groeien. Begin vandaag nog!